Suche ›

Balsamic Vinegars

Tradition, Technology, Trade

106,99 € Lieferbar in 5-7 Tagen
Dieses Produkt ist auch verfügbar als:


This book offers a clear description of all the balsamic vinegars and/or similar products produced in the world, their differences in composition, quality and use. This encompasses all the steps for the production of Traditional Balsamic Vinegar: grape composition, crushing, concentration of the must, alcoholic and acetic fermentation, ageing, sensorial properties and quality of the final product. This book covers extensively all the balsamic vinegars, especially the industrial ones that have a really large market and diffusion.


Titel: Balsamic Vinegars
Autoren/Herausgeber: Paolo Giudici, Federico Lemmetti, Stefano Mazza
Ausgabe: 2015

ISBN/EAN: 9783319137575

Seitenzahl: 167
Format: 23,5 x 15,5 cm
Produktform: Hardcover/Gebunden
Gewicht: 438 g
Sprache: Englisch - Newsletter
Möchten Sie sich für den Newsletter anmelden?

Bitte geben Sie eine gültige E-Mail-Adresse ein.
Lieber nicht