Erweiterte
Suche ›

Evaluation and Control of Meat Quality in Pigs

A Seminar in the CEC Agricultural Research Programme, held in Dublin, Ireland, 21-22 November 1985

von
Buch
85,55 € Derzeit nicht lieferbar
Dieses Produkt ist auch verfügbar als:

Kurzbeschreibung

A Seminar in the CEC Agricultural Research Programme, held in Dublin, Ireland, November 21-22, 1985. Sponsored by the Commission of the European Communities, Directorate-General for Agriculture, Division for the Coordination of Agricultural Research

Details
Schlagworte
Hauptbeschreibung

Titel: Evaluation and Control of Meat Quality in Pigs
Autoren/Herausgeber: P.V. Tarrant, G. Eikelenboom, G. Monin (Hrsg.)
Aus der Reihe: Current Topics in Veterinary Medicine
Ausgabe: 1987

ISBN/EAN: 9780898388541

Seitenzahl: 512
Format: 0 x 0 cm
Produktform: Hardcover/Gebunden
Gewicht: 892 g
Sprache: Englisch

A Seminar in the CEC Agricultural Research Programme, held in Dublin, Ireland, November 21-22, 1985. Sponsored by the Commission of the European Communities, Directorate-General for Agriculture, Division for the Coordination of Agricultural Research

buchhandel.de - Newsletter
Möchten Sie sich für den Newsletter anmelden?


Bitte geben Sie eine gültige E-Mail-Adresse ein.
Lieber nicht