Erweiterte
Suche ›

Flavour and Fragrance Chemistry

Buch
165,80 € Lieferbar in 5-7 Tagen
Dieses Produkt ist auch verfügbar als:

Kurzbeschreibung

The volume deals with several aspects of the chemistry of both synthetic and natural organic compounds related to flavours and fragrances. It presents very recent results, some of them previously unpublished, and findings related to the chemistry of flavours and fragrances. It is organized in four sections: flavours and fragrances of foodstuffs, essential oils and other natural products from plants, applied aspects of flavour and fragrance production and detection, analytical aspects of flavour and fragrance isolation and identification. It should be of interest to academic and applied scientists in the field of organic chemistry, phytochemistry, analytical chemistry and food science.

Details
Schlagworte

Titel: Flavour and Fragrance Chemistry
Autoren/Herausgeber: Virginia Lanzotti, Orazio Taglialatela-Scafati (Hrsg.)
Aus der Reihe: Proceedings of the Phytochemical Society of Europe
Ausgabe: 2000

ISBN/EAN: 9780792362111

Seitenzahl: 256
Format: 23,4 x 15,6 cm
Produktform: Hardcover/Gebunden
Gewicht: 1,250 g
Sprache: Englisch

buchhandel.de - Newsletter
Möchten Sie sich für den Newsletter anmelden?


Bitte geben Sie eine gültige E-Mail-Adresse ein.
Lieber nicht