Ab dem 31. Januar stellt buchhandel.de die Verkaufsfunktion ein!

Bitte sichern Sie alle notwendigen Daten, wie etwa Rechnungen oder Ihre Wunschliste in Ihrem Kundenprofil.
Weitere Informationen finden Sie hier: https://www.buchhandel.de/info/hilfe.
Erweiterte
Suche ›

Food of Campanile

Recipes from the Famed Los Angeles Restaurant

E-Book ( EPUB mit Adobe DRM )
In Ihrem Land nicht verfügbar

Kurzbeschreibung

The Food of Campanileskillfully blends sophistication and simplicity, making the recipes not only mouthwatering but entirely approachable for the home cook. A Sampling of Recipes: *;Cold Steamed Mussels with Marjoram Pesto *;Baked Radicchio with Gorgonzola and Red Pears *;Farro and Mushroom Soup *;Torn Pasta with Lobster, Fava Beans, and Currant Tomatoes *;Saffron Risotto with Clams, Spanish Sausage, and Borlotti Beans *;Kale with Crisp Garlic *;Grilled Prime Rib Steak with Red Wine Sauce *;Crisp Flattened Chicken with Wilted Parsley *;Grilled Scallops with Warm Leek and Bacon Salad *;Potato Parsnip Puree *;Lemon Meringue Tart with Champagne Vinegar Sauce *;Chocolate-Hazelnut Biscotti

Details

Titel: Food of Campanile
Autoren/Herausgeber: Mark Peel, Nancy Silverton

ISBN/EAN: 9780307757265

Seitenzahl: 320
Produktform: E-Book
Sprache: Englisch

buchhandel.de - Newsletter
Möchten Sie sich für den Newsletter anmelden?


Bitte geben Sie eine gültige E-Mail-Adresse ein.
Lieber nicht