Suche ›


Nutritional and Safety Aspects

Springer London,
93,08 € Lieferbar in 5-7 Tagen


This volume presents an objective state-of-the-art synopsis of the sucrose literature. Of its two main sections one is monographic and covers topics such as chemical and physical data on sucrose and its two major components (glucose and fructose), production, use, occurrence, metabolism and kinetics in animals and man, biochemical, health and safety aspects. The second section contains a bibliography of virtually all the significant works relating to the nutritional and safety aspects of sucrose.


Titel: Sucrose
Autoren/Herausgeber: Gaston Vettorazzi, Ian Macdonald (Hrsg.)
Aus der Reihe: ILSI Human Nutrition Reviews
Ausgabe: 1988

ISBN/EAN: 9781447116516

Seitenzahl: 192
Format: 24,4 x 17 cm
Produktform: Taschenbuch/Softcover
Gewicht: 381 g
Sprache: Englisch - Newsletter
Möchten Sie sich für den Newsletter anmelden?

Bitte geben Sie eine gültige E-Mail-Adresse ein.
Lieber nicht