Erweiterte
Suche ›

Trust in Food

A Comparative and Institutional Analysis

von
Buch
28,88 € Derzeit nicht lieferbar
Dieses Produkt ist auch verfügbar als:

Kurzbeschreibung

The BSE epidemic, GM foods, avian flu, the growth of supermarkets and the crisis in obesity have shaken consumer trust in food. Uncovering surprising differences between countries, Trust in Food examines this and challenges the idea of the consumer as a sovereign individual, demonstrating how consumption is institutionalized within society.

Details
Schlagworte
Autor

Titel: Trust in Food
Autoren/Herausgeber: U. Kjaernes, M. Harvey, A. Warde
Ausgabe: 1st ed. 2007

ISBN/EAN: 9781349547395

Seitenzahl: 228
Format: 21,6 x 14 cm
Produktform: Taschenbuch/Softcover
Gewicht: 0 g
Sprache: Englisch

Author Mark Harvey: Mark Harvey is Director of the Centre for Research in Economic Sociology and Innovation at the University of Essex
Author Alan Warde: Alan Warde is Professor of Sociology at the University of Manchester.

buchhandel.de - Newsletter
Möchten Sie sich für den Newsletter anmelden?


Bitte geben Sie eine gültige E-Mail-Adresse ein.
Lieber nicht