Ab dem 31. Januar stellt buchhandel.de die Verkaufsfunktion ein!

Bitte sichern Sie alle notwendigen Daten, wie etwa Rechnungen oder Ihre Wunschliste in Ihrem Kundenprofil.
Weitere Informationen finden Sie hier: https://www.buchhandel.de/info/hilfe.
Erweiterte
Suche ›

Ultrasound in Food Processing

Springer US,
Buch
203,25 € Lieferbar in 2-3 Tagen

Kurzbeschreibung

This book addresses the future development of ultrasound in food processing, covering both High Power (material altering) and Low Power (non-destructive testing) applications. Leading work is presented for a non-expert audience, so that people in industry and academia can make informed decisions about future research and the adoption of ultrasound techniques. It will be of particular interest to food manufacturing personnel responsible for process development, engineering and research. It will be invaluable for scientists and technologists involved in active ultrasound research and instrument manufacture.

Details

Titel: Ultrasound in Food Processing
Autoren/Herausgeber: T.J. Mason, M.J.W. Povey
Ausgabe: 1997

ISBN/EAN: 9780751404296

Seitenzahl: 282
Format: 23,5 x 15,5 cm
Produktform: Hardcover/Gebunden
Gewicht: 1,320 g
Sprache: Englisch

buchhandel.de - Newsletter
Möchten Sie sich für den Newsletter anmelden?


Bitte geben Sie eine gültige E-Mail-Adresse ein.
Lieber nicht